0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Tom Peters

Cărţi de Tom Peters

Născut în anul 1942, Tom Peters a devenit licenţiat în construcţii civile în 1965, urmând apoi studii de afaceri la Stanford Business School, unde a absolvit cursuri de MBA şi doctorat.

Supranumit „părintele corporaţiei postmoderne“, Tom Peters este cel care a creat o nouă şcoală de management, graţie energiei, stilului, influenţei şi ideilor sale.

Fără nicio îndoială, Tom Peters a contribuit la crearea managementului modern mai mult decât oricine în ultimii 60 de ani.

În opinia publicaţiilor Fortune, The Economist, The New Yorker şi The Los Angeles Times, Tom este un „über-guru“ al managementului şi inventator al industriei de „management guru“.

Tom Peters ocupă poziţia 19 în clasamentul global al celor mai influenţi gânditori de business Thinkers50, ediţia 2009 (thinkers50.com).


Cărţi de Tom Peters


În căutarea excelenţei

În căutarea excelenţei. Editura Meteor Press
CumpărDetalii carte

Lecţii de la companiile cel mai bine administrate din America

Autor(i): Tom Peters, Robert Waterman
Editura: Meteor Press
Colecţia: Mari maeştri
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 400 (13x20 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Lucrarea de referinţă pentru domeniul managementului, „În căutarea excelentei“ de Tom Peters şi Robert Waterman, este una dintre cele mai citite cărţi de business din toate timpurile, în care autorii examinează 43 de organizaţii „excelente“, elogiind tehnicile lor de succes.

Cercul inovaţiei

Cercul inovaţiei. Editura Publica
Detalii carte

Drumurile bătătorite nu duc spre succes

Autor(i): Tom Peters
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 560 (14x20 cm)
Preţ: 56,84 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supravieţuire este inovaţia constantă – atât pentru individ, cât şi pentru organizaţie.