0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Valeriu Pănoiu

Cărţi de Valeriu Pănoiu

Astrolog, numerolog şi formator, Valeriu Pănoiu s-a născut la 11 februarie 1981 şi este Vărsător cu Ascendent în Gemeni.

Ca orice Vărsător, Valeriu Pănoiu este idealist, vizionar, sociabil şi altruist. Fiind născut în anul Cocoşului de Metal, este harnic şi perseverent şi îi place să fie înconjurat de prieteni. Abordează viaţa cu optimism şi idealism şi este convins că oamenii pot să evolueze indiferent de nivelul de vibraţie la care se găsesc, cu condiţia să îşi dorească acest lucru.

Valeriu Pănoiu a realizat şi prezentat emisiuni de televiziune dedicate astrologiei şi metafizicii, colaborând cu TVR1 (rubrica „Horoscop“ din cadrul matinalului România, zi de zi 2012) şi este invitat constant al prestigioasei emisiuni 360 de grade (B1TV).


Cărţi de Valeriu Pănoiu


Numerologie şi Destin

Numerologie şi Destin. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Valeriu Pănoiu
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 222 (14x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Convins că genialitatea constă în simplitate şi că întrebările existenţiale îşi conţin răspunsul în simboluri aflate la vedere, cum ar fi numerele, autorul realizează conexiuni ingenioase şi reuşeşte să găsească cel mai accesibil limbaj pentru a explica pe înţelesul tuturor informaţii pline de sens ce cuprind însuşi sensul vieţii.

Astrologia de la Cer la Pământ

Astrologia de la Cer la Pământ. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Valeriu Pănoiu
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Valeriu Pănoiu abordează descrierea şi predarea astrologiei într-un mod vizionar, asimilând cunoaşterea furnizată şi de alte sisteme spirituale, ajungând astfel la un sistem complex de autocunoaştere prin revelaţii, în care astrologia este numai pretextul pentru a deschide calea spre evoluţia spirituală.