0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vani Hari

Cărţi de Vani Hari

Vani Hari.
Vani Hari

Multă vreme, Vani Hari a mâncat ce a vrut – bomboane, sucuri, produse fast-food, alimente procesate –, până ce acest mod tipic american de alimentație a dus-o acolo unde duce în mod obișnuit: la spital.

În ciuda carierei ei înfloritoare de consultant de afaceri, Vani Hari a ajuns la concluzia că sănătatea proprie trebuie să devină prioritatea vieții ei.

Noul țel în viață a purtat-o către investigarea a ceea ce se află propriu-zis în mâncarea noastră, de unde provine aceasta și ce chimicale se folosesc în fabricarea ei.

Cu cât afla mai multe, cu atât se schimba mai mult și cu atât se simțea mai bine.

Încurajată de prieteni și familie, Hari a creat, în 2011, blogul cunoscut acum drept foodbabe.com. Acesta a devenit repede un vehicul de mare viteză pentru schimbare. Doar în ultimii trei ani, foodbabe.com a dus campanii împotriva unor concerne precum Kraft, Starbucks, Chick‑fil‑A și Subway care au strâns peste 500.000 de semnături și au avut drept consecință eliminarea mai multor ingrediente controversate întrebuințate de aceste mari companii din industria alimentară.

Prin intermediul unui activism corporatist, al petițiilor și campaniilor din rețelele de socializare, Hari și Armata Food Babe formată din adepții săi au devenit una dintre cele mai puternice forțe populiste din industria sănătății și a alimentației.

Vani Hari s‑a bucurat de articole de prezentare în publicații de prestigiu, precum New York Times și USA Today și a apărut în emisiuni TV ca Good Morning America de la CNN, The Dr. Oz Show, The Doctors și la postul de radio NPR.

Dacă doriți mai multe informații despre Vani Hari puteți urma linkurile următoare:

foodbabe.com => Vani Hari

en.wikipedia.org => Vani Hari


Cărţi de Vani Hari