0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vasile Iuga
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Vasile Iuga

Vasile Iuga este Country Managing Partner al PwC România, Managing Partner al PwC pentru Europa de Sud-Est și membru în Consiliul Director al PwC în Europa Centrală și de Est.

Este unul dintre liderii cei mai experimentați ai mediului de afaceri românesc, fiind recunoscut pentru cunoașterea în profunzime a companiilor locale și internaționale, dobândită în timpul implicării sale în sute de proiecte diverse și complexe, atât locale, cât și regionale.

Vasile Iuga este Fellow of the Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie, auditor financiar, evaluator acreditat și membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

De asemenea, este membru al Consiliul pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar (CSPAAS) București și al Boardului Institutului Aspen România.

Vasile Iuga este absolvent al Facultății de Aeronave din cadrul Universității Politehnice din București și a participat la programe de instruire la Harvard Business School, London Business School, INSEAD și IMD Business School.


Cărţi de Vasile Iuga


Formule de succes pentru următorul deceniu

Companii care au învins criza

Autor(i): Dr. Andrej Vizjak, Vasile Iuga,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 536 (14x20 cm)
Preţ: 76,10 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum de au reușit unele companii, chiar de dimensiuni mici și mijlocii, să evite vârtejul crizei economice globale, care a înghițit giganți din toate industriile?

Cartea de față demonstrează, cu numeroase exemple, din România și din regiune, dar și de la nivel mondial, că secretul succesului se află în aplicarea unor strategii bine definite.