0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vasile Iuga

Cărţi de Vasile Iuga

Vasile Iuga este Country Managing Partner al PwC România, Managing Partner al PwC pentru Europa de Sud-Est şi membru în Consiliul Director al PwC în Europa Centrală şi de Est.

Este unul dintre liderii cei mai experimentaţi ai mediului de afaceri românesc, fiind recunoscut pentru cunoaşterea în profunzime a companiilor locale şi internaţionale, dobândită în timpul implicării sale în sute de proiecte diverse şi complexe, atât locale, cât şi regionale.

Vasile Iuga este Fellow of the Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie, auditor financiar, evaluator acreditat şi membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

De asemenea, este membru al Consiliul pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar (CSPAAS) Bucureşti şi al Boardului Institutului Aspen România.

Vasile Iuga este absolvent al Facultăţii de Aeronave din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a participat la programe de instruire la Harvard Business School, London Business School, INSEAD şi IMD Business School.


Cărţi de Vasile Iuga


Formule de succes pentru următorul deceniu

Formule de succes pentru următorul deceniu. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Companii care au învins criza

Autor(i): Dr. Andrej Vizjak, Vasile Iuga
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 536 (14x20 cm)
Preţ: 76,10 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cum de au reuşit unele companii, chiar de dimensiuni mici şi mijlocii, să evite vârtejul crizei economice globale, care a înghiţit giganţi din toate industriile?

Cartea de faţă demonstrează, cu numeroase exemple, din România şi din regiune, dar şi de la nivel mondial, că secretul succesului se află în aplicarea unor strategii bine definite.