0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Victor Davich
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM

Cărţi de Victor Davich

Victor Davich.
Victor Davich

Victor Davich a practicat meditația timp de mai bine de 20 de ani. El a studiat cu mulți dintre cei mai renumiți maeștri și instructori de meditație din America. Prima sa carte, „Cel mai bun ghid al meditației“, este extrem de bine vândută, fiind tradusă în patru limbi.

În lumea afacerilor, Victor a lucrat ca avocat pentru mai multe agenții de publicitate și studiouri cinematografice, printre care McCann-Erickson, Young & Rubicam și Paramount Pictures. A scris de asemenea numeroase campanii de marketing pentru filme, a coprodus filmul „The Brain“, a creat serialul NBC „Nasty Boys“ și a scris cinci scenarii de film.


Cărţi de Victor Davich


Meditația de opt minute

Liniștește-ți mintea. Schimbă-ți viața

Autor(i): Victor Davich
Editura: Adevăr Divin
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 203 (13x20 cm)
ISBN:9786068420561
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă ți-ai spus vreodată: „Mi-aș dori să meditez, dar mi se pare prea greu și durează prea mult“, cartea „Meditația de opt minute“ este răspunsul pe care îl cauți. Revista Time a numit acest program „cea mai americană formă de meditație inventată până în prezent“.