0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vincent Harris

Cărţi de Vincent Harris

Vincent Harris, cunoscut şi drept „americanul specializat în limbajul trupului“, susţine programe de coaching şi de consultanţă individuală în care abordează aspectele psihologice ale gesturilor şi mişcărilor şi modalităţile concrete de stăpânire a propriilor reacţii fiziologice în relaţiile cu ceilalţi.

Orator şi trainer extrem de charismatic, este şi autorul mai multor cărţi în care expune metode pentru sporirea productivităţii în toate aspectele vieţii.

În 1998, Harris şi-a înfiinţat propria firmă de consultanţă în afaceri. De a lungul timpului, a publicat peste 500 de articole şi a creat programe audio foarte populare în SUA.


Cărţi de Vincent Harris


Cum să eviţi un refuz în afaceri

Cum să eviţi un refuz în afaceri. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Vinde-ţi ideile cu uşurinţă. Noi strategii de persuasiune şi de decriptare a limbajului trupului pentru a reduce sau elimina opoziţia oricărui interlocutor.

Autor(i): Harlan Goerger, Vincent Harris
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 192 (13x20 cm)
Preţ: 24,08 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte nu te învaţă cum să nu mai ai parte de niciun refuz în viaţă, ci cum să reduci refuzurile la jumătate.

Autorii scot în evidenţă indiciile verbale şi paraverbale care anunţă un posibil „Nu“ şi propun strategii de a reduce şi chiar elimina obiecţiile clienţilor.

Cartea le va fi de folos atât agenţilor de vânzări şi specialiştilor în comunicare şi PR, cât şi fiecărei persoane care doreşte să-şi îmbunătăţească relaţiile cu semenii.