0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Violet Oaklander

Cărţi de Violet Oaklander

În afara faptului că a crescut singură trei copii, Violet Oaklander are și un doctorat în psihologie și două masterate: unul în consilierea familiei și copilului și celălalt în educația specială a copiilor cu probleme emoționale și dizabilități de învățare. Ea a predat timp de șase ani în Long Beach Unified School District din California și, din 1972, lucrează în practică privată în zona South Bay a orașului Los Angeles, iar în prezent în Santa Barbara, California.

A fost timp de opt ani directorul Centrului pentru Terapia Copilului și Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului Violet Oaklander, dedicat în special supervizării și formării persoanelor care lucrează cu copii.

Dr. Oaklander a absolvit trei ani de formare în cadrul Institutului de Gestalt Terapie din Los Angeles al cărui membru acreditat este, începând cu 1973.

O mare parte a muncii sale implica formarea de specialiști și tine astfel multe seminarii, workshop-uri și cursuri pentru instituții din Statele Unite, Canada, Europa, Israel și Australia.

Recent este autoarea unei serii de casete video și audio despre lucrul psihoterapeutic cu copiii.


Cărţi de Violet Oaklander


Ferestre către copiii noștri

Ferestre către copiii noștri. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 432 (13x20 cm)
Preţ: 48,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Incredibil de simplă în abordarea unui subiect atât de complex, „Ferestre către copiii noștri“ e o carte cu o mare aplicabilitate practică, care a schimbat viețile multor copii din lumea întreagă.

Autoarea prezintă propria sa metodă de lucru cu copiii și adolescenții, în maniera Gestalt terapiei, și se adresează tuturor celor care își petrec cel puțin o parte a timpului lor în compania unui copil: părinți și bunici, terapeuți de toate orientările, profesori și educatori…