0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Violet Oaklander

Cărţi de Violet Oaklander

Violet Oaklander.
Violet Oaklander

În afara faptului că a crescut singură trei copii, Violet Oaklander are și un doctorat în psihologie și două masterate: unul în consilierea familiei și copilului și celălalt în educația specială a copiilor cu probleme emoționale și dizabilități de învățare. Ea a predat timp de șase ani în Long Beach Unified School District din California și, din 1972, lucrează în practică privată în zona South Bay a orașului Los Angeles, iar în prezent în Santa Barbara, California.

A fost timp de opt ani directorul Centrului pentru Terapia Copilului și Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului Violet Oaklander, dedicat în special supervizării și formării persoanelor care lucrează cu copii.

Dr. Oaklander a absolvit trei ani de formare în cadrul Institutului de Gestalt Terapie din Los Angeles al cărui membru acreditat este, începând cu 1973.

O mare parte a muncii sale implica formarea de specialiști și tine astfel multe seminarii, workshop-uri și cursuri pentru instituții din Statele Unite, Canada, Europa, Israel și Australia.

Recent este autoarea unei serii de casete video și audio despre lucrul psihoterapeutic cu copiii.

Dacă doriți mai multe informații despre Violet Oaklander puteți urma linkurile următoare:

vsof.org => Violet Oaklander


Cărţi de Violet Oaklander


Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (14x21 cm)
ISBN:9789731117010
Preţ: 39,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

După extrem de apreciata sa primă lucrare în domeniul terapiei cu copiii, „Ferestre către copiii noștri“, „Comoara ascunsă. O hartă către sinele copilului“ vine să întregească contribuția psihoterapeutei Violet Oaklander în acest domeniu sensibil și fascinant.

Ferestre către copiii noștri

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 432 (13x20 cm)
ISBN:9789731118192
Preţ: 48,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Incredibil de simplă în abordarea unui subiect atât de complex, „Ferestre către copiii noștri“ e o carte cu o mare aplicabilitate practică, care a schimbat viețile multor copii din lumea întreagă.

Autoarea prezintă propria sa metodă de lucru cu copiii și adolescenții, în maniera Gestalt terapiei, și se adresează tuturor celor care își petrec cel puțin o parte a timpului lor în compania unui copil: părinți și bunici, terapeuți de toate orientările, profesori și educatori…