0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Violet Oaklander

Cărţi de Violet Oaklander

În afara faptului că a crescut singură trei copii, Violet Oaklander are şi un doctorat în psihologie şi două masterate: unul în consilierea familiei şi copilului şi celălalt în educaţia specială a copiilor cu probleme emoţionale şi dizabilităţi de învăţare. Ea a predat timp de şase ani în Long Beach Unified School District din California şi, din 1972, lucrează în practică privată în zona South Bay a oraşului Los Angeles, iar în prezent în Santa Barbara, California.

A fost timp de opt ani directorul Centrului pentru Terapia Copilului şi Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar în prezent este directorul Institutului Violet Oaklander, dedicat în special supervizării şi formării persoanelor care lucrează cu copii.

Dr. Oaklander a absolvit trei ani de formare în cadrul Institutului de Gestalt Terapie din Los Angeles al cărui membru acreditat este, începând cu 1973.

O mare parte a muncii sale implica formarea de specialişti şi tine astfel multe seminarii, workshop-uri şi cursuri pentru instituţii din Statele Unite, Canada, Europa, Israel şi Australia.

Recent este autoarea unei serii de casete video şi audio despre lucrul psihoterapeutic cu copiii.


Cărţi de Violet Oaklander


Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului

Comoara ascunsă: o harta către sinele copilului. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 39,50 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

După extrem de apreciata sa primă lucrare în domeniul terapiei cu copiii, „Ferestre către copiii noştri“, „Comoara ascunsă. O hartă către sinele copilului“ vine să întregească contribuţia psihoterapeutei Violet Oaklander în acest domeniu sensibil şi fascinant.

Ferestre către copiii noştri

Ferestre către copiii noştri. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violet Oaklander
Editura: Herald
Colecţia: Psihoterapia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 432 (13x20 cm)
Preţ: 42,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Incredibil de simplă în abordarea unui subiect atât de complex, „Ferestre către copiii noştri“ e o carte cu o mare aplicabilitate practică, care a schimbat vieţile multor copii din lumea întreagă.

Autoarea prezintă propria sa metodă de lucru cu copiii şi adolescenţii, în maniera Gestalt terapiei, şi se adresează tuturor celor care îşi petrec cel puţin o parte a timpului lor în compania unui copil: părinţi şi bunici, terapeuţi de toate orientările, profesori şi educatori…