0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Viorel D. Marin

Cărţi de Viorel D. Marin


Cărţi de Viorel D. Marin


Produse culinare

Produse culinare. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Viorel D. Marin, Vultur Teofil,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 231 (17x23 cm)
Preţ: 60,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse culinare“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Produse de patiserie și cofetărie

Produse de patiserie și cofetărie. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid național de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 204 (17x23 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Produse de patiserie și cofetărie“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.

Industria de panificație

Industria de panificație. Editura Uranus
CumpărDetalii carte

Ghid de bune practici pentru siguranța alimentelor

Autor(i): Ing. Elena Ionete, Ing. Marioara Buhancă, Ing. Angelica Țușcă, ing. Adina Cristea, Ing. Doris Stoian, Ing. Viorel D. Marin, Ec. Cătălin R. Buga,
Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2005
Pagini: 174 (17x23 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ghidul „Industria de panificație“ e destinat societăților care doresc să implementeze un sistem de siguranță a alimentelor bazat pe „Principiile generale de igienă a produselor alimentare“, pe metoda HACCP sau conform ISO 9001.