0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Walter Isaacson

Cărţi de Walter Isaacson

Walter Isaacson este CEO-ul Institutului Aspen; anterior acestei funcţii ocupând poziţia de preşedinte al trustului media CNN şi editor al prestigioasei publicaţii Time Magazine.

De asemenea, este autorul biografiilor „Einstein: His Life and Universe“ (2008), „Benjamin Franklin: An American Life“ (2004) şi „Kissinger: A Biography“ (2005), cărţi care s-au bucurat atât de recunoaşterea criticilor, cât şi de un mare succes la public.


Cărţi de Walter Isaacson


Inovatorii

Inovatorii. Editura
CumpărDetalii carte

Cum a creat revoluţia digitală un grup de hackeri, genii şi tocilari

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 576 (16x23 cm)
Preţ: 72,25 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, cartea „Inovatorii“ este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul şi internetul, o istorie de referinţă a revoluţiei digitale şi un ghid indispensabil al modului în care apare inovaţia.

Steve Jobs - biografia autorizată

Steve Jobs - biografia autorizată. Editura
CumpărDetalii carte

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecţia de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 664 (16x23 cm)
Preţ: 81,88 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Steve Jobs ştia că cea mai bună cale de a crea valoare în secolul XXI rezidă în conectarea creativităţii cu tehnologia, aşa că a construit o companie în cadrul căreia salturile imaginaţiei s-au îmbinat cu remarcabile reuşite din domeniul ingineriei. El şi colegii săi de la Apple au fost capabili să gândească diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic, ci au creat dispozitive complet noi şi servicii despre care consumatorii nici măcar nu ştiau că au nevoie.