0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Walter Isaacson

Cărţi de Walter Isaacson

Walter Isaacson este CEO-ul Institutului Aspen; anterior acestei funcții ocupând poziția de președinte al trustului media CNN și editor al prestigioasei publicații Time Magazine.

De asemenea, este autorul biografiilor „Einstein: His Life and Universe“ (2008), „Benjamin Franklin: An American Life“ (2004) și „Kissinger: A Biography“ (2005), cărți care s-au bucurat atât de recunoașterea criticilor, cât și de un mare succes la public.


Cărţi de Walter Isaacson


Steve Jobs - biografia autorizată

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 664 (16x23 cm)
Preţ: 109,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Steve Jobs știa că cea mai bună cale de a crea valoare în secolul XXI rezidă în conectarea creativității cu tehnologia, așa că a construit o companie în cadrul căreia salturile imaginației s-au îmbinat cu remarcabile reușite din domeniul ingineriei. El și colegii săi de la Apple au fost capabili să gândească diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic, ci au creat dispozitive complet noi și servicii despre care consumatorii nici măcar nu știau că au nevoie.

Inovatorii

Cum a creat revoluția digitală un grup de hackeri, genii și tocilari

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 576 (16x23 cm)
Preţ: 89,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Publicată după succesul biografiei lui Steve Jobs, cartea „Inovatorii“ este povestea revelatoare a oamenilor care au creat computerul și internetul, o istorie de referință a revoluției digitale și un ghid indispensabil al modului în care apare inovația.

Leonardo da Vinci

Autor(i): Walter Isaacson
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 624 (16x23 cm)
Preţ: 149,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

A citi această biografie magnifică a lui Leonardo da Vinci înseamnă a face o călătorie prin viața și opera uneia dintre cele mai extraordinare ființe umane din toate timpurile, în compania celui mai șarmant, informat și intuitiv ghid imaginabil. Walter Isaacson este deopotrivă un adevărat savant și un scriitor fascinant. Și ce bogăție de învățăminte în aceste pagini.