0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Walter Lübeck

Cărţi de Walter Lübeck

WALTER LÜBECK s-a ocupat îndeosebi de ştiinţele naturiste. A studiat timp de 10 ani homeopatia clasică, fitoterapia, antrenamentul NLP şi a practicat timp de 15 ani Reiki, ocupându-se de terapiile alternative şi metodele nutriţiei sănătoase.

Scriitorul este educat în tradiţia Reiki (Western lineage/Master/Teacher: Ushi - Hayashi - Furumoto - Brigitte Muller; Japanese lineage/Master/Teacher: Usui - Hayashi - Chiyoko Yamaguchi) şi a cercetat intesiv sistemul Usui de vindecare naturală împreună cu rădăcinile şi posibilităţile sale, încă de la începutul cunoaşterii sale în Reiki în 1987.

Din anul 1988 a început să ţină conferinţe pe tema metodelor alternative de vindecare, a dezvoltării personalităţii holistice şi a succesului. De atunci, peste 8.000 de participanţi din întreaga lume s-au înscris la cursurile lui sau au luat parte la seminariile şi atelierele lui de lucru.

Prin munca sa, urmăreşte să contribuie, cât mai curând, la răsăritul unei noi ere de aur pe pământ: era în care natura, fiinţele umane şi fiinţele luminii să trăiască împreună în pace şi fericire.

El consideră că este foarte importantă utilizarea cunoaşterii spirituale pentru creşterea calităţii holistice a vieţii şi pentru vindecarea planetei.

Cele trei principii spirituale importante pe care urmăreşte să le aplice în viaţa sa privată şi profesională sunt: principiul responsabilităţii personale, al dragostei şi al conştienţei.

Rezultatele muncii lui Walter Lübeck au devenit deja cunoscute marelui public prin cele 25 de cărţi scrise - dintre care 8 sunt despre Reiki şi au fost traduse în peste 20 de limbi - prin diverse articole din reviste specializate, prin casete video şi software de consiliere personală.

Locuieşte în nordul Germaniei, în munţii Weser, în mijlocul unui peisaj minunat, plin de locuri cu puteri străvechi şi mistice.


Cărţi de Walter Lübeck


Reiki - Manual de iniţiere

Reiki - Manual de iniţiere. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Un ghid complet pentru practica Reiki

Autor(i): Walter Lübeck,
Editura: Mix
Colecţia: Alternative spirituale
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 232 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Orice om are capacitatea înnăscută de a opera cu energiile Reiki, dar practica Reiki e bine să fie precedată de dobândirea unei cunoaşteri teoretice solide, aşa cum e predată ea de maeştrii Reiki.