0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de William U. Wei

Cărţi de William U. Wei

Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite şi educat în spiritul catolic, William U. Wei a devenit discipol taoist şi a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980.

La sfârşitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializându-se în antrenamentul personal.

La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center.

Timp de şase ani a călătorit în peste treizeci de ţări, predând împreună cu Maestrul Mantak Chia şi îndeplinind funcţia de coordonator de marketing şi al construcţiilor la Tao Garden.

La finalul lucrărilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicaţiile şi produsele Tao Universal.

După ce a cumpărat, la sfârşitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivării personale, practicilor de nivel superior şi înălţării.


Cărţi de William U. Wei


Vindecarea prin Tao

Vindecarea prin Tao. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Ghid ilustrat cu exerciţii de bază

Autor(i): Mantak Chia, William U. Wei
Editura: Polirom
Colecţia: Medicină naturistă şi tradiţională
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 376 (16x23 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oferind o introducere completă în practicile pentru nivelurile începător şi intermediar, cartea vă ajută să stabiliţi un program regulat prin combinarea exerciţiilor care implică qi-ul interior şi qi-ul exterior şi care vă vor ajuta să purificaţi, să transformaţi şi să regeneraţi nu doar propria voastră energie, ci şi pe cea din jurul vostru.