0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de William U. Wei

Cărţi de William U. Wei

William U. Wei.
William U. Wei

Născut după al Doilea Război Mondial, crescut în Vestul Mijlociu al Statelor Unite și educat în spiritul catolic, William U. Wei a devenit discipol taoist și a început să studieze cu Maestrul Mantak Chia la începutul anilor 1980.

La sfârșitul deceniului 1980 a devenit instructor senior în cadrul Tao Universal, specializându-se în antrenamentul personal.

La începutul anilor 1990 s-a mutat la Tao Garden, unde l-a asistat pe maestrul Mantak Chia în construirea Tao Garden Taoist Training Center.

Timp de șase ani a călătorit în peste treizeci de țări, predând împreună cu Maestrul Mantak Chia și îndeplinind funcția de coordonator de marketing și al construcțiilor la Tao Garden.

La finalul lucrărilor de la Tao Garden în decembrie 2000, a devenit manager de proiect pentru toate publicațiile și produsele Tao Universal.

După ce a cumpărat, la sfârșitul anilor 1990, un munte cu patru cascade în sudul statului Oregon, SUA, William Wei se apropie de finalizarea unui sanctuar taoist pe acest munte, dedicat cultivării personale, practicilor de nivel superior și înălțării.


Cărţi de William U. Wei


Vindecarea prin Tao

Ghid ilustrat cu exerciții de bază

Autor(i): Mantak Chia, William U. Wei
Editura: Polirom
Colecţia: Medicină naturistă și tradițională
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 376 (16x23 cm)
ISBN:9789734665235
Preţ: 49,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Oferind o introducere completă în practicile pentru nivelurile începător și intermediar, cartea vă ajută să stabiliți un program regulat prin combinarea exercițiilor care implică qi-ul interior și qi-ul exterior și care vă vor ajuta să purificați, să transformați și să regenerați nu doar propria voastră energie, ci și pe cea din jurul vostru.

Hrana cosmică

Abordarea taoistă a sănătății și longevității

Autor(i): Mantak Chia, William U. Wei
Editura: Polirom
Colecţia: Hexagon
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 328 (16x23 cm)
Preţ: 44,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Organismul nostru se poate regenera și autovindeca dacă menținem în echilibru cele patru corpuri care ne alcătuiesc: fizic, emoțional, mental și spiritual.