0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Zhi Gang Sha

Cărţi de Zhi Gang Sha

Doctor în medicină chinez și practicant al medicinii tradiționale chineze în China și în Canada, dr. Zhi Gang Sha este un maestru terapeut și un maestru al vindecării și al înțelepciunii teoretice și practice spirituale. Începând din anul 2003, el a devenit un canal divin, transmițând umanității sute de mii de mesaje vindecătoare și de binecuvântare provenite din lumile spirituale.

dr. Zhi Gang Sha și-a încheiat educația medicală la Universitatea Xi’an Jiaotong și a obținut o diplomă de master în Administrația Spitalelor de la Universitatea din Filipine.

La vârsta de 20 de ani, el își crease deja un sistem unic și extrem de eficient de acupunctură. Acest sistem folosește inserarea și scoaterea rapidă a acelor în numai 12 puncte cheie de acupunctură. În plus, el încorporează elemente de vindecare energetică și sufletească. Eficiența sistemului a condus la invitarea dr. Zhi Gang Sha de către Centrul Internațional de Antrenament în Acupunctura al Organizației Mondiale a Sănătății din Beijing pentru a preda acupunctura și qi gong studenților străini.

După ce și-a cunoscut mult iubitul maestru, dr. Zhi Chen Guo, în anul 1993, dr. Zhi Gang Sha s-a dăruit vindecării energetice și spirituale, dar și predării învățăturilor spirituale, și îndeosebi celor trei misiuni asumate pe care le descrie în prefața acestei cărți. Activitatea lui s-a extins și mai mult după ce a început să scrie și să predea în Statele Unite, începând din anul 2000, când a publicat cartea lui de pionierat referitoare la autovindecare, intitulată: „Vindecarea prin trezirea puterii personale: cele patru chei ale energizării corpului, minții și spiritului“. Anterior, dr. Zhi Gang Sha a publicat lucrările: „Medicina Zhi Neng: metode revoluționare de autovindecare din China“, „Studiul sufletului: un ghid pentru accesarea puterilor superioare personale“, „Sfera Vindecătoare Aurie a lui Sha: darul perfect“ și „Vindecarea Zhi Neng: poziții vindecătoare ale mâinilor“.

dr. Zhi Gang Sha a ținut dizertații la Institutul Omega, la organizația The Crossings, la Institutul Esalen, la Institutul pentru Științe Noetice, la Institutul Spiritual Internațional Agape, la cel de-al doilea, cel de-al patrulea și cel de-al cincilea Congres Mondial de Qigong, la a -a Aniversare a Conferinței Internaționale SSF-IIIHS, la Centrul Aspen pentru Sănătate Integrativă, la Centrul Medical Regional Genesys, la Learning Annex, la al treilea Forum Anual pentru Medicina Integrativă al Universității Columbia din San Francisco, la a 12-a Conferință Internațională pe tema Anti-îmbătrânirii și Biotehnologiilor, la Institutul pentru Studii Integrale din California, la Clinica de Medicină Integrativă din Santa Rosa și la Institutul pentru Psihologie Transpersonală.

Ales Maestru Qigong al Anului la cel de-al cincilea Congres Monciial de Qigong din anul 2002, dr. Zhi Gang Sha a apărut în două documentare PBS: „Qigong: o arta vindecătoc chineză străveche pentru secolul XXI“ și „Vindecarea prin trezirea puterii personale cu maestrul Sha“, într-un documentar transmis de televiziunea canadiană: „Vindecarea prin trezirea puterii personale cu maesti Sha“, precum și la diferite televiziuni internaționale, radio, pe Internet și în presa tipărită.

Fondator Institutului pentru Medicina Sufletului, Minții și Trupului al Institutului Internațional de Medicină Zhi Neng și Fundației de Cercetare Sha, dr. Zhi Gang Sha locuiește la ora actuală în Canada.


Cărţi de Zhi Gang Sha


Medicina sufletului, minții și trupului

Un sistem complet de vindecare a sufletului pentru atingerea unei stări optime de sănătate și de vitalitate

Autor(i): Zhi Gang Sha
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 447 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


În cartea „Medicina Sufletului, Minții și Trupului“, dr. Sha ne învață că principalele chei ale vindecării sufletului sunt iubirea și iertarea.

Miracole vindecătoare ale sufletului

Învățături ale înțelepciunii și cunoașterii sacre antice și recente, plus tehnici practice pentru vindecarea corpului spiritual, a celui mental, a celui emoțional și a celui fizic

Autor(i): Zhi Gang Sha
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Vindecare spirituală
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 376 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Miracolele vindecătoare ale sufletului“, scrisă de Maestrul Sha, îi învață pe oameni să creeze miracole vindecătoare ale sufletului. Cititorii vor învăța din ea înțelepciunea sacră și cum trebuie aplicate tehnicile practice. Orice om își poate crea propriile miracole vindecătoare ale sufletului său.