0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Allan Kardec

Cărţi de Allan Kardec

Allan Kardec.
Allan Kardec

Allan Kardec (Hippolyte Léon Denizard Rivail) (1804-1869) a fost un pedagog și scriitor francez, autorul celor cinci cărți cuprinse în Codificarea Spiritistă și fondatorul Spiritismului.

A făcut studii la Institutul Pestalozzi, din Yverdun, unde a deprins încă din copilărie obiceiul cercetării și gândirii libere, care ulterior avea să-l ajute foarte mult în viață.

Fire ingenioasă și mereu dornic de ai ajuta pe alții să învețe a inventat o ingenioasă metodă de calcul și a construit un tabel mnemotehnic pentru istoria Franței, ca să-i ajute pe elevi să memoreze ușor evenimentele importante.

Allan Kardec a fost membru al câtorva societăți erudite din vremea lui, cum ar fi Societatea Regală din Arras, Societății de Frenologie din Paris, Societății de Magnetism

Acest lucru i-a permis să acorde mult timp investigațiilor practice asupra fenomenelor de somnambulism, transă, clarviziune și alte fenomene legate de acțiunile de mesmerizare (biomagnetism) care l-au făcut celebru.


Cărţi de Allan Kardec


Geneza

Autor(i): Allan Kardec
Editura: Antet
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 264 (13x20 cm)
ISBN:9789736363436
Preţ: 38,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dumnezeu nu se arată, dar se afirmă prin operele sale.

Dumnezeu este deci inteligență supremă și suverană; este unic, etern, imuabil, imaterial, atotputernic, dreptatea și bunătatea absolute, infinit în toate perfecțiunile sale, și nu poate fi altcumva.