0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Anca Munteanu

Cărţi de Anca Munteanu

Anca Munteanu este Profesor Universitar Doctor la Departamentul de Psihologie, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Universitatea de Vest din Timișoara.

Printre cursurile predate se numără: Psihologia vârstelor, Fundamentele psihanalizei, Psihologie transpersonală, Psihologia creativității, Tanatopsihologie, Pedagogie.

A scris 12 cărți și peste 160 de studii și articole apărute în volume și în reviste de specialitate autohtone și străine; este coautoare la alte 36 cărți.

Este o autoritate în spațiul european în domeniul psihologiei transpersonale, fiind și Președintele Asociației Europene de Psihologie Transpersonală (ETPA, din 2006).

Organizează anual numeroase manifestări științifice și culturale menite să sporească gradul de cunoaștere și de conștientizare ale celor mai inovatoare și mai holiste curente din psihologia contemporană.


Cărţi de Anca Munteanu


Psihologia transpersonală. Vol.1

Psihologia transpersonală. Vol.1. Editura For You
CumpărDetalii carte

Peregrinaj dincolo de văl

Autor(i): Prof. univ. dr. Anca Munteanu,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 432 (16x22 cm)
Preţ: 47,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Între ştiinţă şi spiritualitate nu există o prăpastie galactică, dimpotrivă: marea şansă pe care o oferă paradigma holistică, inclusiv în psihologie, este tocmai posibila conlucrare dintre ele, aşa cum se întâmplă în orientarea transpersonală.