0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Barbara Emrys

Cărţi de Barbara Emrys

Barbara Emrys.
Barbara Emrys

Barbara Emrys s-a născut în Franța, a crescut în Europa, Africa și Indiile de Vest, tatăl ei fiind un diplomat american.

Scrierile ei reflectă această educație culturală diversă și un sens personal al universalității comportamentului uman. Este o scriitoare conștiincioasă, care da lucrărilor ei un stil clar, dar poetic. În tinerețe a fost actriță însă a lucrat și în spatele camerei de filmat, ca scriitor și co-producător.

Acum douăzeci de ani, ea și-a întrerupt cariera de actorie pentru a-și crește fiul în New Mexico. Aici l-a întâlnit pe don Miguel Ruiz și a început o ucenicie intensă cu el. Formarea ei shamanică, precum și munca ei ulterioară ca profesoară de transformare și conștientizare, i-au oferit atât perspective metafizice, cât și bun simț asupra comportamentului uman. Ea descrie învățătura ei ca fiind „folosirea cunoașterii pentru a transcenda cunoașterea“ și pentru a lăsa să plece poveștile personale și colective care ne împiedică să vedem viața ca atare.

Barbara a scris mai multe cărți de non-ficțiune și romane.

În afară de scrierea cărților care încurajează conștientizarea, Barbara îi învață pe studenți care sunt pregătiți să râdă și să fie dornici să-și construiască realitatea personală din autenticitate.

Dacă doriți mai multe informații despre Barbara Emrys puteți urma linkurile următoare:

miguelruiz.com => Barbara Emrys

barbaraemrys.com => Barbara Emrys

facebook.com => Barbara Emrys


Cărţi de Barbara Emrys


Cele trei întrebări

Cum să descoperi și să stăpânești puterea din tine

Autor(i): Don Miguel Ruiz, Barbara Emrys
Editura: Mix
Colecţia: Lumea din noi
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 192 (11x16 cm)
ISBN:9786068460758
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea „Cele trei întrebări“ este dedicată oamenilor dispuși să vadă adevărul ființei lor, să se întrebe ce anume este real și să descopere răspunsurile care îi pot transforma.