0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Daniel Z. Lieberman

Cărţi de Daniel Z. Lieberman

Daniel Z. Lieberman este doctor în medicină, profesor și vicepreședinte al Grupului de cercetare clinică al Departamentului de psihiatrie și științe comportamentale de la George Washington University.

A primit un premiu pentru cercetare de la Caron Foundation și a publicat peste 50 de rapoarte despre știința comportamentală. A oferit consiliere pe probleme de psihiatrie Departamentului de sănătate și servicii umane, Departamentului de comerț și Oficiului pentru politici legate de consumul de droguri și alcool ale SUA.

A discutat despre sănătatea mintală în cadrul unor interviuri acordate posturilor de televiziune CNN, C-SPAN și PBS.

Dr. Lieberman a studiat literatură clasică la St. John`s College. A primit diplomă de medic și și-a desăvârșit pregătirea în domeniul psihiatriei la New York University.


Cărţi de Daniel Z. Lieberman


Dopamina

Dopamina. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Despre cum o singură moleculă din creierul nostru controlează iubirea, sexul și creativitatea – și va hotărî soarta omenirii

Autor(i): Daniel Z. Lieberman
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 336 (14x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dopamina este sursa fiecărei nevoi imperative pe care o avem, acea fărâmă de biologie care-l determină pe omul de afaceri ambițios să sacrifice totul pe altarul succesului sau care o face pe soția fericită să riște liniștea căminului său de dragul emoției resimțite în prezența unui necunoscut.