0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Dean Del Sesto

Cărţi de Dean Del Sesto

Dean Del Sesto a lucrat în marketing, branding și în domeniul dezvoltării afacerilor.

La 11 ani, a început prin a vinde bomboane contrafăcute la școală, la paisprezece ani vindea avocado la un colț de stradă, pentru ca în cele din urmă să fondeze și să construiască una dintre cele mai mari agenții de advertising din Orange County, California, dovedind că a îndrăgit mereu sectorul de creație.

În prezent, conduce o agenție de branding și comunicare premiată cu numeroase distincții și deosebit de interactivă, cu sediul în Laguna Beach, California, și care poartă numele Breviti.

Totodată, este partener la Veracity Colab, o agenție de consumer marketing video și B2B din Newport Beach, California.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, Dean s-a implicat în dezvoltarea a peste opt sute de companii pe care le-a ajutat să opereze la nivel global.

În ceea ce privește implicarea sa în comunitate, pe Dean îl bucură nespus să ofere consiliere și sfaturi, să colaboreze cu alți experți în privința mariajelor și a relațiilor reușite, în business și soluționarea problemelor de viață.

Dean și soția sa sunt căsătoriți de peste douăzeci de ani, trăiesc în Laguna Beach și sunt implicați în numeroase organizații nonprofit din mai multe domenii.


Cărţi de Dean Del Sesto


Schimbă-ți modul de gândire

Autor(i): Dean Del Sesto
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2010
Pagini: 288 (14x21 cm)
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pentru toți cei care vor să evolueze, să aibă o viață mai bună și succes pe plan personal sau profesional, Dean del Sesto propune o antologie de idei extrem de valoroase, care remodelează mintea și provoacă modul de gândire!