0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Deb Dana

Cărţi de Deb Dana

Deb Dana.
Deb Dana

Deb Dana este psiholog clinician și consultant de specialitate care lucrează pentru a ajuta oamenii să exploreze în siguranță și să rezolve consecințele traumei.

Ea este consultant în cadrul Traumatic Strees Research Consortium de la Institutul Kinsley.

Susține prelegeri la nivel internațional pe tema modurilor în care Teoria polivagală poate aduce informații vitale oricărei forme de terapie și lucrează cu instituții și organizații cu scopul de a introduce abordarea informată polivagală în lucrul cu clienții.

Deb Dana a dezvoltat Seria de Formare Clinică în Ritmurile Reglării (The Rhythm of Regulation Clinical Training Series) și predă terapia informată polivagală clinicienilor din întreaga lume.

Dacă doriți mai multe informații despre Deb Dana puteți urma linkurile următoare:

rhythmofregulation.com => Deb Dana

polyvagalinstitute.org => Deb Dana

thescienceofpsychotherapy.com => Deb Dana


Cărţi de Deb Dana


Ancorat

Cum să te împrietenești cu sistemul tău nervos și să îți recuperezi echilibrul și starea de sigurață prin practici polivagale

Autor(i): Deb Dana
Editura: Herald
Colecţia: Psihopractică
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 240 (13x20 cm)
ISBN:9786306550272
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

O conversație intensă, o ceartă cu un partener sau chiar o sarcină provocatoare – aceste situații nu sunt pe viață sau pe moarte, dar adesea reacționăm ca și cum ar fi. Asta deoarece corpurile noastre tratează în același mod cele mai multe dintre amenințările pe care le percepem.