0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Emily Esfahani Smith

Cărţi de Emily Esfahani Smith

Emily Esfahani Smith este o autoare care, pornind de la psihologie, filosofie și literatura universală, scrie despre experiența umană – de ce suntem în felul în care suntem și cum putem descoperi farmecul și sensul existenței într‑o lume plină de suferință.

O parte dintre textele ei au apărut în publicații precum Wall Street Journal, The New York Times, The Atlantic și Time.

În același timp, este cadru didactic, îndrumător de psihologie pozitivă la Universitatea din Pennsylvania și editor al revistei publicate de Hoover Institution a Universității Stanford, unde conduce proiectul Ben Franklin Circles, un experiment prin care oamenii din comunitățile locale sunt ajutați să‑și descopere sensul în viață.

Născută la Zürich, Emily Esfahani Smith a crescut în Montréal, Canada. A absolvit Colegiul Dartmouth și a obținut un masterat în psihologie pozitivă aplicată la Universitatea din Pennsylvania.

În prezent, locuiește împreună cu soțul său în Washington, D.C.


Cărţi de Emily Esfahani Smith


Puterea semnificației

Clădește-ți o viață care merită trăită

Autor(i): Emily Esfahani Smith
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 58,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Trăim într-o epocă obsedată de fericire, pe care însă ne e din ce în ce mai dificil s-o definim, deși o găsim, ca promisiune, aproape pretutindeni. Tot paradoxal este că suntem tot mai deprimați, mai obosiți, mai derutați – suntem mai nefericiți.