0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Geetu Bharwaney

Cărţi de Geetu Bharwaney

Geetu Bharwaney este director fondator al Ei World Limited, o companie aflată în prim‑planul unor programe inovatoare de dezvoltare globală.

Geetu Bharwaney este bine‑cunoscută pentru munca ei de pionierat în ce privește gestionarea talentelor, cultivarea capacității de conducere, eficacitatea echipelor și consilierea pentru conducerea companiilor, bazată pe inteligența emoțională și reziliența emoțională.

Începând din 1999, a oferit programe privitoare la reziliența emoțională în 37 de țări și este cel mai vechi coach din Marea Britanie specializat în inteligența emoțională.

Geetu Bharwaney își oferă serviciile pentru a susține talentele și dezvoltarea organizațională a celor mai bune companii din lume.

Susține în mod regulat prelegeri la conferințe și evenimente ale corporațiilor și este membră a organizației EI Consortium, ce are drept scop să promoveze valoarea, cercetarea și aplicarea inteligenței emoționale în cadrul organizațiilor.

Ei World a încheiat un parteneriat strategic cu AIIR Consulting pentru a oferi coaching la cerere, oriunde și oricând.

Toate resursele online sunt disponibile la adresa:

eiworld.org/emotionalresilience


Cărţi de Geetu Bharwaney


Reziliența emoțională

Învață cum să devii adaptabil și să-ți atingi potențialul maxim

Autor(i): Geetu Bharwaney
Editura: Polirom
Colecţia: Practic
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 296 (13x20 cm)
Preţ: 39,95 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ca să reușești în viață, nu e suficient să fii inteligent, competent și isteț. Pentru a ajunge în top, a te remarca și a avea cu adevărat succes, ai nevoie de reziliență emoțională.