0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Gerald Graff

Cărţi de Gerald Graff

Gerald Graff este profesor de limbă engleză și pedagogie în Chicago, la University of Illinois, și președinte, din 2008, al Asociației Americane de Limbi Moderne.

A avut un mare impact asupra profesorilor americani prin lucrări precum Professing Literature: An Institutional History, Beyond the Culture Wars: How Teaching the Conflicts Can Revitalize American Education și Clueless in Academe: How Schooling Obscures the Life of the Mind.

Este unul dintre cei mai influenți comentatori ai practicilor educaționale din generația sa, nu doar ca istoric și teoretician, ci și prin activitatea sa la catedră

Cartea sa din 2006, „Ei spun, eu spun: manual pentru scrierea academică“ scrisă în colaborare cu soția sa, Cathy Birkenstein, a cunoscut vânzări record printre liceeni și studenții americani, devenind cartea care a învățat peste un milion de studenți să scrie.

Gerald Graff a primit în 2011 Premiul Francis March al Asociației Americane de Limbi Moderne, pentru distinsa sa activitate de profesor de limba engleză.


Cărţi de Gerald Graff