0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Grant Cardone

Cărţi de Grant Cardone

Grant Cardone.
Grant Cardone

Grant Cardone este speaker de renume internațional pe probleme de leadership, investiții imobiliare, antreprenoriat, social media și finanțe, autor de bestselleruri New York Times și trainerul nr. 1 în lume în materie de vânzări și social media.

A înființat Universitatea Cardone, considerată a fi cel mai important instrument de training online în vânzări din lume, cu peste 50 de milioane de utilizatori.

Cele 5 companii private pe care le deține obțin venituri anuale de peste 100 de milioane de dolari.

Cardone lucrează în prezent cu companii mici și companii din topul Fortune 500 pentru a crește vânzările prin găsirea de oportunități trecute cu vederea și prin particularizarea procesului de vânzări pentru a fi mai eficient, dar a lucrat și cu companii mari precum: Google, Sprint, Toyota, General Motors sau Ford.

Pornind de la „Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec“, care a devenit bestseller New York Times în 2011, Grant Cardone a dezvoltat începând cu anul 2017 conferințele 10X Growth Conference, devenite rapid cele mai mari conferințe pentru afaceri și antreprenori din lume.

Grant Cardone este și un influencer de succes, cu peste 10 milioane de followers și conexiuni în toată lumea, fiind considerat din acest motiv unul dintre primii 10 CEO din lume pe care să-i urmărești.

Dacă doriți mai multe informații despre Grant Cardone puteți urma linkurile următoare:

facebook.com => Grant Cardone

grantcardone.com => Grant Cardone


Cărţi de Grant Cardone


Regula 10X

Singura diferență dintre succes și eșec

Autor(i): Grant Cardone
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 320 (13x20 cm)
ISBN:9786069135082
Preţ: 48,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec de Grant Cardone este, după cum spune autorul, Sfântul Graal pentru toți cei care vor să cunoască succesul.

O carte care îți va spori curajul și încrederea în tine, va elimina tergiversările și îndoielile și te va înzestra cu un simț al scopului, care îți va anima viața, visurile și obiectivele.