0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Iancu Guda

Cărţi de Iancu Guda

Iancu Guda, CFA, EMBA, este Director General al Coface Credit Management Services, unde este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii și unde a acumulat o experiență de peste 12 ani privind managementul riscului de credit.

Din 2013 este lector asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA.

În 2017, Iancu Guda a fost autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru poziția de Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management.

În 2010, după absolvirea Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE, Iancu Guda a finalizat cu succes programul DOFIN – Centru de Excelență European și, în 2016, toate cele trei nivele de certificare CFA.

Deține licența de formator al Autorității Naționale pentru Calificări. În noiembrie 2014, a început cursurile EMBA Sheffield University, pe care le-a finalizat cu un calificativ cu distincție la finalul lui 2016, fiind singurul câștigător al bursei integrale la nivel național.

Din martie 2012, este membru activ al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) și preia responsabilitatea de Vicepreședinte pentru perioada 2014-2016, urmată de mandatul de Președinte al Consiliului Director al AAFBR pentru perioada 2016-2018.


Cărţi de Iancu Guda


De ce eșuează companiile?

10 greșeli și 100 de soluții

Autor(i): Iancu Guda
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 472 (14x21 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această carte documentează cele mai comune 10 greșeli ale companiilor active din România, care au intrat în insolvență în ultimii 10 ani.

Într-un limbaj simplu și pe înțelesul tuturor, autorul oferă 10 răspunsuri practice la întrebarea „de ce eșuează companiile?“ și 100 de soluții pragmatice pentru rezolvarea acestora.

Economia în vremea coronavirusului

Ghid de bune practici pentru antreprenori și politicile publice

Autor( i ): Iancu Guda
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 360 ( 14x21 cm )
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Economia în vremea coronavirusului“ propune un set de bune practici pentru antreprenori și politicile publice în vederea supraviețuirii în condiții de criză.

Utilitatea ei în orice criză financiară rezidă în similitudinile dintre acestea în ceea ce privește efectele negative cauzate companiilor: scăderea vânzărilor, încasarea tardivă a facturilor, vânzarea lentă a stocurilor, dificultățile în obținerea finanțării și foarte multe incertitudini.