0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de J.C. Stevens

Cărţi de J.C. Stevens

J.C. Stevens.
J.C. Stevens

J.C. Stevens lucrează la câteva proiecte care vor lărgi domeniul științei kriya yoga, precum și la o mai bună prezentare a mesajului originar al lui Lahiri Mahasaya.

În acest scop, el a ajutat la apariția editurii Golden Swan, o corporație non-profit din Washinton care asistă diverși autori în cercetările lor și în răspândirea unor mesaje menite să inspire și să confere forță [cititorilor]. Toate veniturile realizate din vânzarea acestei cărți vor merge către această corporație, pentru finanțarea scopurilor sale.

În afară de munca la câteva cărți, site-uri, materiale video și proiecte software, Stevens se implică activ în căutarea oricărui document original scris de Lahiri Mahasaya, publicat sau nu. Dacă aveți informații despre cum se pot obține copii după astfel de documente, sunteți rugați să contactați autorul la jcstevensinfo@gmail.com


Cărţi de J.C. Stevens


Kriya Yoga

Secrete revelate. Manual teoretic și tehnic

Autor(i): J.C. Stevens
Editura: Herald
Colecţia: Yoga
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 448 (13x20 cm)
ISBN:9789731117560
Preţ: 43,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Kriya Yoga este o ramură a practicilor spirituale grupate sub foarte generala denumire de „yoga“, prin care ființa umană ajunge să-și reveleze adevărata sa natura lăuntrică, divină.