0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Ray H. Hull

Cărţi de Ray H. Hull

„Ray H. Hull“ este posesorul unui doctorat și profesor în Științe și tulburări în comunicare, dar și coordonatorul programului de audiologie, la College of Health Professions, din cadrul Universității de Stat din Wichita.

A fost director al Departamentului de dizabilități în comunicare în cadrul Universității din Colorado de Nord timp de doisprezece ani.

A deținut funcții administrative în cadrul mai multor facultăți și a fost responsabil cu revizuirea programei de învățământ universitar atât la UNC, cât și la Universitatea de Stat din Wichita vreme de opt ani.

A fost director de planificare și bugete pentru biroul prezidențial pe durata a șapte ani plini de succes în cadrul Universității din Colorado de Nord, fiind răspunzător pentru obținerea unor fonduri în valoare de 60 de milioane de dolari.

A deținut posturi administrative atât la Universitatea din Colorado de Nord, la Colegiul pentru Sănătate și Științe Umane, la Oficiul Prezidențial, cât și la Universitatea de Stat din Wichita.

De altfel, a avut deosebit de mult succes în obținerea de granturi, atrăgând fonduri de peste 12 milioane de la bugetul federal.

În 2002, 2003, 2004, 2005 și 2007 a fost propus pentru Who’s Who Among America’s Educators.

În 2009, a primit premiul President’s Distinguished Service la aceeași universitate Wichita.

A fost premiat cu Rodenberg Award for Excellence în Teaching din partea Universității de Stat din Wichita, College of Health Professions, în 2014.


Cărţi de Ray H. Hull


Arta comunicării

Avantajul tău competitiv

Autor(i): Dr. Ray H. Hull, Jim Stovall,
Editura: Amaltea
Colecţia: Comunicare și PR
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 160 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Jim Stovall, un excepțional specialist în comunicare, considerat de Steve Forbes „unul dintre cei mai remarcabili oameni ai epocii noastre“, ne arată cum să transformăm comunicarea într-o armă secretă, care să ne ajute să avem succes atât pe plan personal, cât și profesional.