0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Kirti Salwe Carter

Cărţi de Kirti Salwe Carter

Kirti Salwe Carter.
Kirti Salwe Carter

Kirti Salwe Carter, născută în Pune, India, a urmat studiile medicale în țara natală, unde și-a desfășurat activitatea ca medic de terapie intensivă înainte de a se muta în Texas pentru continuarea studiilor post universitare în domeniul sănătății publice.

În 2010, a absolvit masterul în sănătate publică la Health Science Center de la Universitatea din North Texas din Fort Worth. Este membră a American Institute of Stress (FAIS). Are peste 18 ani de experiență în meditație și tehnici de respirație, iar de zece ani susține seminare de wellness.

Kirti Salwe Carter și-a publicat cercetările despre performanța umană, ergonomie și meditație bazată pe respirație în mai multe reviste de top, cum ar fi World Journal of Clinical Cases, Journal of Visual Experiments și Journal of Environmental and Public Health.

Dacă doriți mai multe informații despre Kirti Salwe Carter puteți urma linkurile următoare:

themorningmind.com => Kirti Salwe Carter


Cărţi de Kirti Salwe Carter


Deșteptarea

Un început de zi mai bun

Autor(i): Dr. Robert Carter III, Kirti Salwe Carter,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 300 (15x21 cm)
ISBN:9786064413628
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oare e posibil să îți începi ziua mai bine?

Rob Carter și Kirti Salwe Carter, medici cu o bogată experiență, sunt convinși că da. Și îți propun strategii inspirate atât din studiile recente în domeniu, cât și din medicina alternativă.