0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Linda Johnsen

Cărţi de Linda Johnsen

Linda Johnsen.
Linda Johnsen

Linda Johnsen este unul dintre cei mai populari autori contemporani pe teme legate de yoga și spiritualitate.

A scris opt cărți și peste două sute de articole dedicate spiritualității și a ținut conferințe despre yoga, filosofia antică și gândirea orientală.

A fost redactor consultant la revista Yoga + Joyful Living; interesante și revelatoare, articolele sale au apărut în numeroase reviste, jurnale și antologii.

A vorbit la posturi de radio și de televiziune, iar prelegerile ei despre viața spirituală au fost primite cu entuziasm de public pe întregul teritoriu al Statelor Unite.

A obținut diploma de master în studii orientale și psihologie comparată de la Universitatea Scranton, în cadrul unui program inovator dedicat științei și filosofiei yoga.

A urmat apoi studii postuniversitare în domeniul religiilor comparate, la Graduate Theological Union din Berkeley, California.

Este recunoscută pentru dezvăluirea unor adevăruri fascinante despre tradițiile spirituale ale lumii, adevăruri pe care le cunosc doar savanții, dar pe care ea ni le explică într‑un mod captivant și extraordinar de sugestiv.

Dacă doriți mai multe informații despre Linda Johnsen puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Linda Johnsen

crediblemind.com => Linda Johnsen


Cărţi de Linda Johnsen


Maeștrii pierduți

Redescoperirea misticismului filosofilor Greciei antice

Autor(i): Linda Johnsen
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Argument
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 288 (13x20 cm)
ISBN:9786064401625
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mari învățați ai epocilor trecute au fost frapați de asemănarea, la nivel mistic, a marilor religii. Ele par a avea în comun ceea ce yoghinii din India numesc Sanatana Dharma: „tradiția eternă“.