0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Linda Johnsen

Cărţi de Linda Johnsen

Linda Johnsen este unul dintre cei mai populari autori contemporani pe teme legate de yoga și spiritualitate.

A scris opt cărți și peste două sute de articole dedicate spiritualității și a ținut conferințe despre yoga, filosofia antică și gândirea orientală.

A fost redactor consultant la revista Yoga + Joyful Living; interesante și revelatoare, articolele sale au apărut în numeroase reviste, jurnale și antologii.

A vorbit la posturi de radio și de televiziune, iar prelegerile ei despre viața spirituală au fost primite cu entuziasm de public pe întregul teritoriu al Statelor Unite.

A obținut diploma de master în studii orientale și psihologie comparată de la Universitatea Scranton, în cadrul unui program inovator dedicat științei și filosofiei yoga.

A urmat apoi studii postuniversitare în domeniul religiilor comparate, la Graduate Theological Union din Berkeley, California.

Este recunoscută pentru dezvăluirea unor adevăruri fascinante despre tradițiile spirituale ale lumii, adevăruri pe care le cunosc doar savanții, dar pe care ea ni le explică într‑un mod captivant și extraordinar de sugestiv.


Cărţi de Linda Johnsen


Maeştrii pierduţi

Maeştrii pierduţi. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Redescoperirea misticismului filosofilor Greciei antice

Autor(i): Linda Johnsen
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 288 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Mari învăţaţi ai epocilor trecute au fost frapaţi de asemănarea, la nivel mistic, a marilor religii. Ele par a avea în comun ceea ce yoghinii din India numesc Sanatana Dharma: „tradiţia eternă“.