0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Lola A. Åkerström

Cărţi de Lola A. Åkerström

După ce a trăit perioade lungi pe trei continente diferite – Africa, America de Nord și acum Europa –, Lola A. Åkerström se simte atrasă de complexitățile și nuanțele culturale, precum și de felul în care se manifestă acestea în relațiile dintre oameni.

Lola deține un master în Information Systems, la University of Maryland, Baltimore County.

A lucrat în calitate de consultant și programator timp de zece ani, înainte de a-și urma visul și de a deveni scriitoare de jurnale de călătorie și fotograf, exploratoare a diferitelor culturi prin intermediul gastronomiei, tradițiilor și stilului de viață ale acestora.

Astăzi, ea este scriitoare premiată, oratoare și artist fotograf, reprezentată de National Geographic Creative.

Scrie periodic pentru publicații de top precum AFAR, BBC, The Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure și National Geographic Traveller.

Pentru mai multe informații despre activitatea ei, vizitați www.akinmade.com.

Lola a primit premii pentru fotografie și scriitură, inclusiv recunoașterea din partea Society of American Travel Writers and North American Travel Journalists Association, ca să numim doar câteva.

În plus, Lola este editoare a Slow Travel Stockholm, o revistă online dedicată explorării în profunzime a capitalei Suediei (www.slowtravelstockholm.com).

Trăiește în Stockholm împreună cu soțul și copiii ei și scrie pe blogul www.lolaakinmade.com.


Cărţi de Lola A. Åkerström