0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Loretta Napoleoni

Cărţi de Loretta Napoleoni

Loretta Napoleoni.
Loretta Napoleoni

Loretta Napoleoni (n. 1955) este o renumită economistă, jurnalistă și analistă italiană care a lucrat pentru CNN, Sky și BBC și a publicat numeroase articole în La Stampa, El Pais, The Guardian sau Le Monde.

A fost bursieră Fulbright, a absolvit un masterat în relații internaționale și economie la Universitatea Johns Hopkins și un masterat în terorism la London School of Economics.

Loretta Napoleoni este autoare a unor cărți de succes precum Maonomics, Rogue Economics, Terror Incorporated și Insurgent Iraq, este cunoscută în România grație cărților Isis – Negustorii de oameni și ISIS – Califatul terorii, apărute în Colecția Corint Istorie.

Specialistă în modul de finanțare a teroriștilor și spălarea de bani, este invitată să țină prelegeri în toată lumea pe teme economice, terorism și spălarea de bani și consiliază mai multe guverne și organizații internaționale în aceste probleme.

Dacă doriți mai multe informații despre Loretta Napoleoni puteți urma linkurile următoare:

en.wikipedia.org => Loretta Napoleoni

lorettanapoleoni.com => Loretta Napoleoni

facebook.com => Loretta Napoleoni


Cărţi de Loretta Napoleoni


Coreea de Nord

Între fascinație și teroare

Autor(i): Loretta Napoleoni
Editura: Corint
Colecţia: Istorie
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
ISBN:9786067933673
Preţ: 27,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

În stilul său caracteristic, Loretta Napoleoni abordează direct amenințarea reprezentată de Coreea de Nord și ne prezintă povestea ei în context istoric și ideologic, propunându-și să schimbe părerile preconcepute ale occidentalilor despre această țară.