0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Luminița Cuna

Cărţi de Luminița Cuna

De mai bine de zece ani, Luminița Cuna cutreieră colțuri misterioase ale junglei din Ecuador, Peru, Bolivia, Columbia și Brazilia.

A început să publice povești despre pădure și comunitățile indigene mai întâi sub formă de articole și intrări de blog, în publicații românești și americane.

Când a simțit că istoriile adunate sunt mărturii importante despre o lume ascunsă, prea puțin cunoscută și aflată în mare pericol, s-a născut această carte, în care cititorul descoperă pădurile tropicale sudamericane prin ochii și experiențele unei clujence care a pătruns din ce în ce mai adânc în tainele Amazonului și ale oamenilor care locuiesc acolo.

Când nu cutreieră pădurile tropicale, Luminița gestionează proiecte IT la New York și predă online un curs despre impactul schimbărilor climatice.

A absolvit Mount Holyoke College din SUA cu licență în Economie Internațională și Literatură Franceză și deține un Master of Science în Dezvoltare Durabilă de la University of London.


Cărţi de Luminița Cuna


Desculță în Amazon

Autor(i): Luminița Cuna,
Editura: Paralela 45
Colecţia: Cărți practice
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 320 (14x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Din pasiune pentru Amazon, din dorința de a apăra pădurea și locuitorii ei, Luminița a fondat organizația Maloca Communities, care sprijină comunitățile indigene pe care le-a vizitat și desfășoară campanii de conștientizare a publicului