0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Margaret MacMillan

Margaret MacMillan

Margaret MacMillan, de origine canadiană, este un istoric de renume mondial, profesor de istorie internațională la Universitatea Oxford.

Și-a obținut doctoratul la St. Antony’s College, Oxford, unde mai târziu a ocupat poziția de rector. Anterior a mai fost rector la Trinity College și professor de istorie la Universitatea din Toronto, precum și la Universitatea Ryerson. Eminent expert în istorie și relații internaționale, MacMillan este și un frecvent comentator în mass-media.

Este autoarea unor lucrări de mare succes, traduse în mai multe limbi și încununate cu premii prestigioase, precum Women of the Raj, Nixon in China, The Uses and Abuses of History, Extraordinary Canadians: Stephen Leacock, History’s People, The War that Ended Peace:

The Road to 1914 (publicată în limba română de Editura Trei, sub titlul Războiul care a pus capăt păcii: Drumul spre 1914).


Cărți scrise de Margaret MacMillan


Făuritorii păcii

Făuritorii păcii. Editura TreiCumpărDetalii carte

Șase luni care au schimbat lumea

Autor( i ): Margaret MacMillan
Editura: Trei
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 712 ( 15x22 cm )
Preţ: 75,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

O carte recomandată de editorii ziarului New York Times.

O lucrare magistrală, de o relevanță uluitoare nu numai pentru istoriografia secolului XX, dar și pentru înțelegerea resorturilor și dinamicii lumii de azi.

Carte distinsă cu premiile SAMUEL JOHNSON • DUFF COOPER • HESSELL-TILTMAN • ARTHUR ROSS, acordat de Council on Foreign Relations (Medalia de argint) și PREMIUL GUVERNATORULUI GENERAL AL CANADEI