0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Michael Jarrett

Cărţi de Michael Jarrett

Michael Jarrett este unul dintre cei mai buni specialiști din Europa în managementul schimbării organizaționale.

Predă la London Business School, unde ține un curs despre comportamentul organizațional.

De asemenea, este partener fondator al Ilyas Jarrett & Co, o firmă de cercetare și consultanță care consiliază companii din cadrul FTSE 100 pe probleme ce țin de managementul schimbării.

Experiența sa de consultant vine în completarea celei academice (a ocupat mai multe posturi de profesor în învățământul universitar). A predat la Cranfield School of Management, Bristol University și Birbeck College, din cadrul London University.

A publicat articole despre coaching-ul directorilor executivi și rolul consultantului în realizarea schimbărilor de succes, precum și lucrarea „Cele șapte mituri ale managementului schimbării“, în Business Strategy Review.

Michael Jarrett a fost prezent ca vorbitor în cadrul primei gale Thinkers50, organizate de editura Publica la Bucuresti în octombrie 2009.


Cărţi de Michael Jarrett


Gata de schimbare

De ce unele companii se pot transforma cu succes, iar altele nu.

Autor(i): Michael Jarrett
Editura: Publica
Colecţia: Mari gânditori
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 304 (14x21 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru orice manager, schimbarea este un fapt de viață, iar în această carte deosebit de practică, Michael Jarrett se folosește de o impresionantă bază de cercetare pentru a crea o diagramă care să-i ajute pe directorii executivi să navigheze în apele agitate ale lumii corporatiste.