0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Pat Flynn

Cărţi de Pat Flynn

Pat Flynn este un lider apreciat în domeniul antreprenoriatului online, al marketingului digital și al afacerilor de lifestyle.

Este recunoscut mai ales pentru stilul său de leadership transparent și pentru principiile autentice pe care le susține. În ciuda succesului în afaceri, cele mai mari bucurii ale lui sunt să-și petreacă timpul cu familia și cu prietenii, să-i inspire și să-i învețe pe alții cum să aibă succes în cariera de antreprenor.

Celebrul său podcast de afaceri, Smart Passive Income Podcast, a depășit 25 de milioane de descărcări și continuă să inspire oamenii pe parcursul călătoriei lor în domeniul afacerilor online.

Pat este și consultant pentru Pencils of Promise, o organizație nonprofit dedicată construirii de școli în țările în curs de dezvoltare, precum și pentru LeadPages și ConvertKit.


Cărţi de Pat Flynn


Oare o să zboare?

Cum să-ți testezi următoare idee de afaceri, în așa fel încât să nu-ți pierzi timpul și banii

Autor(i): Pat Flynn
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 336 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Poți să consideri cartea manualul tău de business, la care să apelezi pentru sfaturi sincere și directe odată ce începi să îți testezi ideea și să îți construiești o afacere care ia avânt și crește.