0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Alberti

Cărţi de Robert Alberti

Robert Alberti a dobândit reputație internațională pentru activitatea lui de scriitor și editor, fiind lăudat adesea ca „standardul de aur“ pentru autoajutorarea psihologică.

După ce s‑a retras recent dintr‑o lungă carieră de psiholog, terapeut marital și familial, autor de cărți, redactor și editor, Alberti este acum membru în Life Membership, asociat la American Psychological Association, membru al American Association for Marriage and Family Therapy și de peste 50 de ani membru al American Counseling Association.

A publicat opt cărți, buletine informative pentru numeroase organizații, zeci de articole, a editat peste 100 de cărți de psihologie popularizată ale altor autori.

Cariera oficială a lui Alberti a început în 1970, cu prima ediție a Your Perfect Right (Dreptul tău perfect), elaborată împreună cu Michael Emmons. Aflată acum la a zecea ediție revizuită, Your Perfect Right are peste 1,3 milioane de exemplare în Statele Unite și a fost tradusă în peste 20 de limbi în întreaga lume.


Cărţi de Robert Alberti


Reconstrucția. Cum să-ți refaci viața după divorț sau despărțire

Metoda celor 19 pași pentru a-ți reîncepe viața când simți că totul se năruie în jurul tău

Autor(i): Bruce Fisher, Robert Alberti
Editura: Herald
Colecţia: Pas în doi
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 424 (14x21 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Reconstrucția. Cum să-ți refaci viața după divorț sau despărțire“ este cartea de care ai nevoie pentru a-ți reîncepe viața atunci când simți că tot ce-ai construit până atunci se năruie în jurul tău.