0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Robert Carter III

Cărţi de Robert Carter III

Robert Carter III.
Robert Carter III

Robert Carter III, născut în Lake Charles, Louisiana, este ofițer al armatei Statelor Unite și expert în fiziologie umană integrativă și performanță umană.

A avut misiuni militare în Germania, Franța, Afganistan, Washington, D.C. și la Casa Albă, în calitate de asistent social militar pentru Administrația Obama.

Este doctor în științe biomedicale și fiziologie medicală și deține un master în sănătate publică în domeniul epidemiologiei bolilor cronice.

Robert Carter III face parte din numeroase consilii editoriale științifice, este revizor științific pentru 14 reviste științifice și medicale și membru al American College of Sports Medicine (FACSM) și al American Institute of Stress (FAIS).

Robert Carter III a publicat peste 100 de articole științifice, rezumate și rapoarte tehnice despre performanța umană, meditația bazată pe respirație, nutriție, nevoia de apă, traume și medicina mediului în reviste precum New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Nutrition Reviews și Journal of Applied Physiology.

Dacă doriți mai multe informații despre Robert Carter III puteți urma linkurile următoare:

themorningmind.com => Robert Carter III


Cărţi de Robert Carter III


Deșteptarea

Un început de zi mai bun

Autor(i): Dr. Robert Carter III, Kirti Salwe Carter,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 300 (15x21 cm)
ISBN:9786064413628
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Oare e posibil să îți începi ziua mai bine?

Rob Carter și Kirti Salwe Carter, medici cu o bogată experiență, sunt convinși că da. Și îți propun strategii inspirate atât din studiile recente în domeniu, cât și din medicina alternativă.