0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Steve Peters

Cărţi de Steve Peters

Prof. Steve Peters este psihiatru consultant și a activat 20 de ani în domeniul psihiatriei clinice.

Este licențiat în matematică, educație și medicină, are un master în educație medicală și studii postuniversitare în medicina sportivă, educație și psihiatrie.

Prof. Peters este lector senior la Universitatea Sheffield din 1994, decan al Școlii de Medicină și membru al Comisiei de examinare în psihiatrie a Royal College of Psychiatrists.

Lucrează și în domeniul sportului de performanță, fiind psihiatrul echipei Sky Pro Cycling Team și psihiatru consultant pentru FC Liverpool.

Tehnicile sale de antrenament mintal au fost considerate un aport la performanțele cicliștilor de elită ai Marii Britanii și o contribuție importantă la câștigarea celor douăsprezece medalii la Jocurile Olimpice de la Londra, dintre care opt de aur.

În afara sportului de elită, prof. Peters a lucrat cu directori generali și executivi, pacienți și medici rezidenți, ajutându-i să înțeleagă de ce gândesc și acționează așa cum o fac și cum își pot gestiona mințile pentru a optimiza performanța la muncă, dar și în viața personală.


Cărţi de Steve Peters


Paradoxul Cimpanzeului

Programul de management al minții pentru încredere, succes și fericire

Autor(i): Prof. Steve Peters,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 448 (14x21 cm)
Preţ: 69,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Paradoxul Cimpanzeului“ este un program de management al minții foarte eficient, care te poate ajuta să devii o persoană mai fericită, mai încrezătoare, mai sănătoasă și cu mai mult succes.