0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer

Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer

Sundaresa T. K. Iyer.
Sundaresa T. K. Iyer

Viața lui Sundaresa T. K. Iyer este în sine o dedicare față de căutarea spirituală, demnă de a fi urmată de către căutătorii sinceri.

El i-a făcut prima vizită lui Sri Bhagavan în anul 1908. A fost suficient să îl vadă o singură dată pentru a-i deveni după aceea un adept înflăcărat.

S-a numărat, de asemenea, printre cei captivați de personalitatea magnetică a lui Sri Kavyakantha Ganapati Muni.

După plecarea lui Muni la Belgaum în anul 1926, Sri T.K. Sundaresa Iyer a continuat să rămână la Ashramul din care, practic, a făcut căminul său.

Deși lipsit de posibilități materiale, Sri T.K. Sundaresa poseda o vastă bogăție spirituală pe care a împărtășit-o cu semenii săi devoți, dedicându-și o mare parte din timp în serviciul Ashramului. A trăit la Ashram o perioadă îndelungată, până la sfârșitul vieții, întruchipând un exemplu viu de smerenie și devoțiune.

În februarie 1965, la vârsta de 68 de ani - dintre care aproape 50 i-a petrecut alături de Sri Bhagavan în calitate de devot apropiat - s-a stins din viață în Sri Ramana Nagar în mod pașnic și conștient până în ultima clipă, încheind în felul acesta o viață întreagă alături de Bhagavan.


Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer