0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer

Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer

Viața lui Sundaresa T. K. Iyer este în sine o dedicare față de căutarea spirituală, demnă de a fi urmată de către căutătorii sinceri.

El i-a făcut prima vizită lui Sri Bhagavan în anul 1908. A fost suficient să îl vadă o singură dată pentru a-i deveni după aceea un adept înflăcărat.

S-a numărat, de asemenea, printre cei captivați de personalitatea magnetică a lui Sri Kavyakantha Ganapati Muni.

După plecarea lui Muni la Belgaum în anul 1926, Sri T.K. Sundaresa Iyer a continuat să rămână la Ashramul din care, practic, a făcut căminul său.

Deși lipsit de posibilități materiale, Sri T.K. Sundaresa poseda o vastă bogăție spirituală pe care a împărtășit-o cu semenii săi devoți, dedicându-și o mare parte din timp în serviciul Ashramului. A trăit la Ashram o perioadă îndelungată, până la sfârșitul vieții, întruchipând un exemplu viu de smerenie și devoțiune.

În februarie 1965, la vârsta de 68 de ani - dintre care aproape 50 i-a petrecut alături de Sri Bhagavan în calitate de devot apropiat - s-a stins din viață în Sri Ramana Nagar în mod pașnic și conștient până în ultima clipă, încheind în felul acesta o viață întreagă alături de Bhagavan.


Cărţi de Sundaresa T. K. Iyer