0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Susan S. Blum

Cărţi de Susan S. Blum

Dr. Susan S. Blum poate fi considerată un pionier al medicinei funcționale: tratează, vindecă și lucrează în prevenția bolilor cornice de peste 20 de ani; este fondatoarea și directorul Blum Center for Health, din New York; lucrează pentru Mount Sinai School of Medicine ca profesor asistent, în cadrul Departamentului de Medicină de Prevenție și este unul dintre medicii specialiști care oferă consultanță pentru binecunoscuta emisiune americană Dr. Oz și pentru revista Whole Living (Marta Stewart).

Diagnosticată ea însăși cu tiroidită Hashimoto și având o pregătire medicală atât convențională, cât și alternativă, dr. Susan Blum susține medicina personalizată în tratarea și prevenirea bolilor autoimune. În practica sa de cabinet accentul cade asupra funcționarii sistemice a corpului, pacientul și medicul sunt parteneri pe parcursul tratamentului, iar informarea și tehnicile de self-help sunt metodă prin care specialistul îi redă pacientului puterea de auto-vindecare și auto-îngrijire.


Cărţi de Susan S. Blum


Planul de recuperare a sistemului imunitar

Planul de recuperare a sistemului imunitar. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Un program în 4 pași recomandat pentru tratarea bolilor autoimune

Autor(i): Dr. Susan S. Blum, Michele Bender,
Editura: Herald
Colecţia: Terapia
Anul apariţiei: 2020
Pagini: 480 (13x20 cm)
Preţ: 53,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

lutenul, metalele grele din mediul înconjurător, toxinele, infecțiile și stresul de zi cu zi pot declanșa afecțiuni autoimune. Abordarea revoluționară pe care o propune „Planul de recuperare a sistemului imunitar“ se concentrează pe recuperarea sistemelor de bază ale corpului