0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Teofil Lung

Cărţi de Teofil Lung

Teofil Lung s-a născut în 1946 la Hodiş în judeţul Cluj, este medic primar (chirurgie oro-maxilo-facială), profesor doctor al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ din Cluj‑Napoca, ex-şef al Clinicii de chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, şi autor a opt cărţi de specialitate şi aproape a o sută de lucrări ştiinţifice publicate în reviste româneşti sau străine.

A publicat la Editura Eikon volumul de eseuri Mantaua lui Hipocrate, care s–a bucurat de două ediţii (2012, respectiv 2014) şi de un real succes pe piaţa de carte din România.

Participant la câteva zeci de congrese naţionale şi europene, dar şi din America, Japonia sau China, la care a susţinut peste 90 de comunicări, profesorul Teofil Lung îşi înscrie în palmares mai bine de 7000 de operaţii în zona capului şi gâtului, cu preponderenţă în patologia oncologică, unele dintre acestea fiind premiere naţionale sau chiar europene, cu ecou în presa scrisă şi televiziune.

A fost gratulat cu Diploma de excelenţă a premiilor media la propunerea grupului de presă Adevărul (2013) şi Crucea Transilvană din partea Mitropoliei Clujului, Maramureşului şi Sălajului şi a Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului şi Clujului (2013).

Este membru al mai multor asociaţii profesionale naţionale şi internaţionale.


Cărţi de Teofil Lung


Nedumeririle bunului-simţ

Nedumeririle bunului-simţ. Editura Şcoala Ardeleană
CumpărDetalii carte

Autor(i): Teofil Lung
Editura: Şcoala Ardeleană
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cartea lui Teofil Lung este un apel la trezirea din anestezia morală a lumii în care trăim, la trezirea din somnul nefericit al raţiunii, la schimbarea fiecăruia dintre noi – ca unică şansă de a evita riscul autodistrugerii.