0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Vítor Rodrigues

Cărţi de Vítor Rodrigues

Dr. Vítor Rodrigues este doctor în psihologie educațională, practică psihoterapia prin hipnoză, terapie prin regresie, apărare psihică, meditație, exerciții fizice și de respirație. El lucrează și cu propriul model de psihoterapie: ATP (Psihoterapia Transpersonală a Trezirii).

A fost președinte al EUROTAS, Asociația Transpersonală Europeană și e vicepreședintele ETPA (Asociația Europeană de Psihologie Transpersonală).

Lucrează preponderent în practică privată ca instructor pentru psihoterapeuți și susține conferințe și workshopuri pe teme precum conștiința umană și dezvoltarea umană, managementul stresului, depresia și fericirea, meditația, apărarea psihică, hipnoza sau perspectivele de trezire în stări de conștiință superioare.


Cărţi de Vítor Rodrigues


Cartea Neștiinței

Învățăturile lui Amnesio, maestru în arta ignoranței

Autor(i): Dr. Vítor Rodrigues,
Editura: For You
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Într-un text cu adevărat transformator, reputatul dr. Vítor Rodrigues ne transmite învățăturile unui înțelept aparte, într-un stil care îl înscrie într-o îndelungată tradiție spirituală. Cartea sa îți prilejuiește revelații după revelații și o stare de pace din care vor irumpe idei și trăiri de care nu te credeai în stare.