0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Comunicare
  4. Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri
Carte

Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri

Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri. Editura Curtea Veche
Cumpăr
Autor(i): Allan Pease
Editura: Curtea Veche
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 120 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

De câte ori nu am auzit spunându-se despre un agent de vânzări că are succes pentru că este „dotat de la natură“? Dar nimeni nu spune despre un doctor sau un inginer că s-a născut înzestrat de la natură. Pentru că știm cu toții că aceste meserii se deprind în urma unui studiu sistematic. Tot astfel, activitatea de agent de vânzări este o știință ce se poate învăța ca oricare alta.

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume în limbajul trupului, ne prezintă tehnicile uluitoare prin care puteți avea succes ca agent de vânzări.

Una dintre cele mai mari provocări ale acestei meserii o reprezintă depășirea refuzului unui potențial client. Dacă înțelegem semnalele nonverbale, învățăm să citim limbajul trupului interlocutorului, dar și să-l folosim în mod corespunzător pe al nostru, ne dăm seama că un „nu“ înseamnă de fapt un pas înainte spre reușită.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari șanse de reușită în construirea unei rețele de vânzări. Însă abilitățile de comunicare dobândite din această carte vor eficientiza modul în care abordați orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocați, profesori sau asistenți sociali.