0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Realizarea țelurilor
Carte

Realizarea țelurilor

Autor(i): Brian Tracy
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 312 (13x20 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cu toții avem țeluri în viață, ne dorim să fim, să avem, să ajungem, să realizăm. Pentru unii acestea rămân doar vise, pentru alții devin împliniri.

Brian Tracy a ajuns la concluzia că diferența constă în primul rând în formularea țelului. Este un țel imaginar sau este formulat în scris, delimitat în timp, caracterizat prin costuri, necesități, resurse, obstacole, adică este bine precizat?

În primul caz plutim în ceață, în al doilea avem o hartă, o destinație, știm încotro ne îndreptăm.

Chiar și așa, având un drum trasat, recomandările autorului ne ajută să ajungem la destinație și să ne atingem țelul mult mai repede decât am fi făcut-o singuri.

Strategia din această carte este verificată. Ea a stat la baza reușitei a celui care a conceput-o și de ea au beneficiat până azi peste două milioane de oameni din 35 de țări.

Fiecare capitol vă prezintă pașii teoretici și practici necesari în atingerea țelurilor: dezvoltarea încrederii și a stimei de sine, depășirea obstacolelor, acceptarea provocărilor, în total douăzeci și una de chei.

Potențialul dvs. este ca un ocean neexplorat, plin de comori ascunse care așteaptă să fie descoperite. Dacă imaginația nu are limite, atunci nu există limite nici pentru realizări.