0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Alimentaţia şi sănătatea femeii
Carte

Alimentaţia şi sănătatea femeii

Alimentaţia şi sănătatea femeii. Editura Sian Books
CumpărDetalii carte

Autor(i): Elena Pridie
Editura: Sian Books
Colecţia: Sian Help
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea „Alimentaţia şi sănătatea femeii“ se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de alimentaţie şi se adresează atât femeilor, cât şi familiilor lor.

În ultimele decenii, s-a produs o adevărată explozie de boli cu punctul de plecare în alimentaţie.

Nu de puţine ori, femeile se simt derutate cu privire la tipul de nutriţie pe care să îl aleagă pentru ele însele, dar şi pentru familie.

În acest context, autoarea ne întinde o mână de ajutor, oferindu-ne soluţii benefice pentru sănătatea de moment, dar şi pentru cea pe termen lung.

Elena Pridie se bazează pe cercetările de ultimă oră în materie de nutriţie, dar ţine cont şi de propria experienţă de viaţă. De aceea, recomandă şi în această carte, ca în toate celelalte cărţi prin care este cunoscută publicului cititor, o alimentaţie pe bază de plante, alimente integrale, cu cât mai puţine produse rafinate şi grăsimi adăugate.

De asemenea, analizează influenţa acestui tip de nutriţie asupra organismului femeii în diversele etape ale vieţii, cu particularităţile respective.

Volumul cuprinde informaţii accesibile cititoarelor fără pregătire medicală sau nutriţională, sfaturi concrete, plus exemple de meniuri şi reţete, care uşurează trecerea de la teorie la practică.

Lucrarea ne inspiră, ne motivează şi ne pregăteşte în mod concret pentru schimbarea obiceiurilor alimentare zilnice

Dr. Adina Dragomir