0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Arta sfântă a nutriției
Carte

Arta sfântă a nutriției

Coperta cărții: Arta sfântă a nutriției – Cheia omului și a universului de la editura Pro Editură și Tipografie.
Cartea: Arta sfântă a nutriției – Cheia omului și a universului
Autor: Peter Deunov
Editura: Pro Editură și Tipografie

Cheia omului și a universului

Autor(i): Peter Deunov
Editura: Pro Editură și Tipografie
Anul apariţiei: 2023
Pagini: 81 (14x20 cm)
ISBN:9786068926445
Preţ: 18,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Pentru starea noastră de bine, pentru o viață armonioasă și pentru păstrarea sănătății noastre, legea naturii vii cere ca hrana pe care o consumăm să fie perfectă și ușor de digerat și să fim bine-dispuși atunci când ne așezăm la masă.

Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, se vor produce în mod inevitabil consecințe nefaste, întâi pentru echilibrul nostru fizic și apoi pentru comportamentul nostru armonios.

Chiar dacă vă hrăniți cu cea mai bună pâine și cu alimentele cele mai sănătoase și cele mai curate, funcționarea stomacului vostru poate fi grav compromisă dacă înghițiți în grabă, fără să mestecați. Digestia incompletă care va urma va îngreuna stomacul. Mintea și toate organele vă vor fi perturbate, veți simți indispoziție, nemulțumire, indispoziție nu numai fizică, ci și în elaborarea și manifestarea gândurilor și sentimentelor voastre.

Respectați următoarea regulă: nu mâncați când sunteți nervoși sau neliniștiți.

Este preferabil să vă abțineți de la mâncare până când nu vă veți dobândi echilibrul spiritual și liniștea interioară.

Cea mai bună hrană și cel mai bun mod de a mânca sunt cele în urma cărora vă simțiți satisfăcuți și ușori, gata să vă reluați cu voioșie activitatea.

Apostolul Pavel a zis: „Beți, mâncați și mulțumiți“. Eu vă spun și: Iubiți hrana pe care o consumați, ca să puteți utiliza toată energia pe care o conține, căci alimentele sunt compuse din particule vii, purtătoare ale unei energii care, dacă e primită cu iubire, reînnoiește organismul. Dar, dacă

vă hrăniți într-o stare de indispoziție, într-o stare de spirit negativă, curenți nearmonioși se formează în voi, cauzând o mare pierdere de energie. Așadar, nu trebuie să fim mâniați înainte sau în timpul mesei, aceasta este o lege absolută și severă.

Un discipol al vieții noi nu trebuie să mănânce până la sațietate, trebuie să se oprească în momentul în care simte că hrana pe care o consumă îi este cea mai plăcută. În acel moment, o energie dinamică constructivă apare în el și îi permite să ducă la bun sfârșit toate sarcinile pe care le întreprinde.

Cuprinsul cărţii: „Arta sfântă a nutriției“

  • Regulile de aur pentru nutriția omului
  • Vegetarianismul
  • Arta sfântă a nutriției spirituale
  • Omul devine ceea ce mănâncă
  • Un mod nou de a mânca pentru omul nou
  • Câteva sfaturi pentru o alimentație curată
  • Calitățile ascunse ale alimentelor