0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Binecuvântează această hrană
Carte

Binecuvântează această hrană

Coperta cărții: Binecuvântează această hrană de la editura For You.
Cartea: Binecuvântează această hrană
Autor: Adrian Butash
Editura: For You
Cumpăr
Autor(i): Adrian Butash
Editura: For You
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 198 (14x20 cm)
ISBN:9786066391269
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Rugăciunea rostită înainte de masă este cea mai întâlnită formă de rugăciune din lume, un act de venerație comun fiecărei civilizații din istoria omenirii.

Experiența universală a împărtășirii hranei îi conectează în mod fundamental pe oameni între ei, pe ei cu natura și cu infinitul.

Exprimarea recunoștinței pentru hrana primită este o tradiție milenară minunată care celebrează milostivirea divină.

Cartea „Binecuvântează această hrană“ reunește 150 de rugăciuni la vremea mesei, selectate din cele mai cunoscute religii ale lumii, din tradiții milenare și din opera unor mari poeți și gânditori – de la Shakespeare până la căpetenia Tecumseh, din ortodoxia coptă până la tradiția poporului tamil, de la câmpiile amerindienilor până în Pakistan.

Fiecare rugăciune este introdusă în contextul cultural și istoric. Cartea conține și două rugăciuni în limbajul american al semnelor, precum și rugăciunea „Binecuvântează această hrană“ exprimată în 19 limbi.

Rezultatul este o formulă unică pentru exprimarea recunoștinței la fiecare masă – o rețetă specială de hrană pentru trup și suflet pe care Editura For You ți-o împărtășește cu bucurie.