0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Alimentaţie sănătoasă
  3. Conservarea prin uscare
Carte

Conservarea prin uscare

Conservarea prin uscare. Editura MAST
CumpărDetalii carte

Fructe, legume, plante medicinale, verdeţuri, ciuperci etc.

Autor(i): Achim Samwald
Editura: MAST
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 128 (13x20 cm)
Preţ: 18,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Prin această metodă tradiţională de conservare, fructele şi legumele nu-şi păstrează doar nutrienţii preţioşi, ci se transformă şi în specialităţi culinare fine.

Achim Samwald ne explică în cartea sa, cum putem conserva pe cale naturală fructele şi legumele, începând cu primii paşi.

În carte veţi găsi informaţii preţioase despre diferitele tehnici de uscare, depozitare şi prelucrare.

Cuprinsul cărţii: „Conservarea prin uscare“

  • Un hobby „inundat de soare“
  • O metodă tradiţională de conservare
    • Uscarea - Metodă de conservare prin deshidratare
    • Principalele avantaje ale uscării
    • Metode de deshidratare
    • 8 reguli de aur
    • Perioada de uscare
    • Conservarea produselor
    • Dăunătorii
    • Utilizarea şi procesarea produselor deshidratate
  • Fructele
    • Rulouri şi paste din fructe deshidratate
    • Mere
    • Pere
    • Prune şi perje
    • Caise
    • Piersici
    • Cireşe
    • Afine
    • Merişoare
    • Coacăze, mure, zmeură
    • Agrişe
    • Căpşune
    • Soc
    • Banane
    • Coajă de portocală şi lămâie
    • Praf de fructe
    • Smochine
    • Curmale
    • Ananas
    • Portocale
    • Kiwi
    • Ghimbir
    • Papaya
  • Legume
    • Morcovi
    • Ţelină
    • Ceapă
    • Frunze de ceapă verde
    • Praz
    • Usturoi
    • Ardei
    • Roşii
    • Conopidă
    • Fasole
    • Amestec de verdeţuri pentru salată
  • Ciuperci
    • Praf de ciuperci
    • Folosirea ciupercilor uscate
  • Plante pentru condimente şi ceai
    • Pătrunjel
    • Busuioc
    • Cimbru
    • Salvie
    • Mentă
    • Amestec din plante medicinale
    • Muşeţel
    • Sunătoare
    • Coada-calului
    • Urzici
    • Păpădie
    • Pătlagină
    • Bănuţei
    • Vâsc
    • Coada şoricelului
    • Ventrilica
  • Sâmburi, seminţe şi nuci
    • Cereale
    • Grâu
    • Alac
    • Secară
    • Ovăz
    • Grâu spelta
    • Orz
    • Seminţe de in
    • Porumb
    • Păstăi
    • Soia
    • Linte
    • Germeni şi muguri
    • Seminţe de floare-soarelui
    • Seminţe de dovleac
    • Nuci
    • Alune de pădure
    • Nuci caju, nuci braziliene şi alune
  • Service
  • Reţete
  • Index
  • Prezentare pe scurt
    • Timp de uscare
    • Probleme de uscare şi conservare