0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Drogurile. O carte obligatorie
Carte

Drogurile. O carte obligatorie

Autor(i): Mihai Copăceanu,
Editura: Eikon
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Consumul de droguri a început demult, probabil încă din zorile umanității.

Consumul și dependența de droguri este una din cele mai sumbre forme de activitate umană prin efectele nocive pe care le are asupra indivizilor și perspectiva tragică pe care o deschide pentru destinul speciei noastre.

Această carte parcurge toate problemele legate de consumul și dependența de droguri. Ea dă și unele soluții. Să sperăm că efectele ei nu se vor limita doar la o informare a publicului, dar și la o mobilizare a lui pentru a participa activ la lupta împotriva acestui flagel.

Constantin Bălăceanu Stolnici, Membru de onoare al Academiei Române, Președintele Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului – CIADO

Cartea lui Copăceanu este o contribuție promptă și relevantă la o problemă tot mai arzătoare în multe părți ale lumii. Cartea promite să aducă cititorilor din diferite domenii ale vieții un subiect de reflecție și de dezvoltare ulterioară în moduri specifice nevoilor României, mai ales semnificative pentru tineri, a căror căutare a identității și a locului semnificativ în lume poate duce adesea pe calea abuzului de substanțe.

Psiholog Dr. Olivera Petrovich, Universitatea Oxford