0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Sănătate
  3. Mănâncă și învinge boala
Carte

Mănâncă și învinge boala

Mănâncă și învinge boala. Editura Life Style
Cumpăr

Corpul tău se poate vindeca singur

Autor(i): Dr. William W. Li,
Editura: Life Style
Anul apariţiei: 2019
Pagini: 616 (13x20 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Ce mănânci te hrănește pe tine sau îți hrănește boala?

Descoperă cele mai noi studii despre cum alimentația poate determina organismul să se vindece singur de zeci de boli. Acest bestseller New York Times te ajută să te hrănești ca să fii mai sănătos.

De foarte mult timp am subestimat radical forța organismului nostru de a se transforma și de a ne reda sănătatea. Dr. William Li, medic și cercetător inovator, prezintă cititorilor peste 200 de alimente (dintre care nu lipsesc prunele, scorțișoara, pâinea cu maia, vinul roșu și berea, fasolea neagră, roșiile San Marzano, uleiul de măsline, brânzeturi de tipul camembert și cheddar), care îmbunătățesc starea de sănătate, luptând împotriva cancerului, reducând riscul de demență și ameliorând multe alte boli.

Cu ajutorul planurilor alimentare din această carte, mâncărurile care îți plac deja pot fi îmbunătățite pentru a activa cele cinci sisteme naturale de apărare ale organismului – angiogeneza, regenerarea, microbiomul, protecția la nivelul ADN-ului și imunitatea.

Dintre numeroasele cărți despre alimentație și sănătate din ultimii ani, aceasta este cea mai bună. Cu informațiile din Mănâncă și învinge boala nu putem decât să dobândim un mod mult mai complet de a ne gândi la propria stare de sănătate.

Un doctor revoluționează modul în care putem folosi hrana ca să ne optimizăm sistemele de apărare naturale pentru a ne feri de boli.

Dr. Mehmet Oz, realizator al emisiunii The Dr. Oz Show

Dr. William Li este un pionier al ocrotirii sănătății și îi ajută pe cititori să înțeleagă modul în care sistemele organismului uman răspund la alimentele pe care le consumăm.

Arianna Huffington, Fondator și CEO, Thrive Global

Cartea popularizează ideea că, oricare dintre noi putem să ajungem să avem o stare excelentă de sănătate, mâncând exact alimentele care ne plac. Mănâncă și învinge boala ne încântă, ne uluiește și ne inspiră pe toți să mâncăm sănătos și să învingem boala.

Louis J. Ignarro, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 1998

În sfârșit, o carte care ne spune adevărul despre ce putem mânca pentru a fi sănătoși, bazată pe știință adevărată și scrisă de un expert adevărat. „Mănâncă și învinge boala“ îți va schimba complet modul în care gândești despre corpul tău și despre alegerile pe care le faci când îți cumperi alimentele, gătești pentru familia ta sau când iei masa la restaurant.

Cindy Crawford

O odă adusă uneia dintre marile plăceri ale vieții și un argument convingător pentru un apetit sănătos. O poveste fascinantă despre puterea alimentației…

Bono