0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Alimentație sănătoasă
  3. Trucuri în bucătărie. Sfaturi de pe vremea bunicii
Carte

Trucuri în bucătărie. Sfaturi de pe vremea bunicii

Sfaturi practice de pe vremea bunicii (pentru gătit și nu numai)

Autor(i): * * *
Editura: Sian Books
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Parcurgând această carte, veți simți că aveți alături o adevărată prietenă și un izvor nesecat de soluții ingenioase.

Odată ce ai intrat în bucătărie, devine inevitabilă întâlnirea cu felurite provocări care te pot lăsa fără replică: supa este ori prea grasă, ori prea sărată, salata e veștedă, spaghetele se lipesc, nobilul sufleu s-a lăsat, aroma de varză a cotropit toată casa, mâinile îți miros a usturoi, și, ca tabloul să fie complet… musafirii bat deja la ușă.

Iar acesta este momentul în care îți aduci aminte că rezervele de cafea sunt pe terminate. Noroc că ai acum la îndemână neprețuitele sfaturi de pe vremea bunicii, care te scot din orice încurcătură!

Cartea cuprinde două secțiuni mari: „Sugestii pentru bucătărie“ și „Păstrarea proviziilor“, ambele doldora de tertipuri și trucuri frumos ordonate alfabetic, ceea ce o face extrem de ușor de utilizat. Toate sfaturile au fost selectate, verificate și formulate cu mare atenție.

Încă de la început, primești o listă cu lucrurile care nu trebuie să îți lipsească niciodată din bucătărie. Cu acest set de „prim ajutor“ și cu un strop de fantezie se pot remedia multe situații neprevăzute din bucătărie. Vei învăța cum să rezolvi orice urgențe culinare, cum să revigorezi ingredientele și să transformi preparatele în adevărate delicii, cum să depozitezi proviziile corespunzător, dar și cum să previi surprizele neplăcute care ar putea apărea în viitor.

În plus, volumul se remarcă printr-o formulă grafică plină de farmec, cu accente retro. Poftă bună de inspirație!

Cuprinsul cărţii: „Trucuri în bucătărie. Sfaturi de pe vremea bunicii“

  • Cuvânt înainte
  • Sugestii pentru bucătărie – de la A la Z
  • Păstrarea proviziilor – de la A la Z