0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Antreprenoriat
  4. Aisbergul nostru se topește
Carte

Aisbergul nostru se topește

Schimbarea și succesul în orice condiții

Autor(i): Holger Rathgeber, John Kotter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2000
Pagini: 160 (14x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Aisbergul nostru se topește“ este cea mai bine vândută carte în clasamentul New York Times, Wall Street Journal, Usa Today și Businessweek.

„Aisbergul nostru se topește“ este o fabulă simplă despre cum să reușești într-o lume aflată în permanentă schimbare.

Bazată pe lucrările premiate ale lui John Kotter, aceasta este o poveste care a fost folosită în sprijinul a mii de oameni și organizații.

Fabula descrie o colonie de pinguini din Antarctica. Un grup de pinguini frumoși, imperiali trăiesc așa cum au făcut-o de multă vreme. După un timp, o pasăre curioasă descoperă că o problemă potențial devastatoare le amenință căminul – și practic nimeni n-o ascultă.

Eroii povestirii, Fred, Alice, Louis, Buddy, Profesorul și NuNu seamănă cu persoane pe care le cunoaștem, poate chiar cu noi înșine.

Povestea lor face referire la rezistența la schimbare și acțiunea eroică, obstacole în aparență dificile și cele mai inteligente tactici de a face față acestor obstacole.

Este o povestire care astăzi apare peste tot în jurul nostru – dar pinguinii fac față unor foarte reale provocări cu mult mai bine decât majoritatea dintre noi.

„Aisbergul nostru se topește“ se bazează pe munca de pionierat, care demonstrează felul în care cei Opt Pași conduc la schimbarea necesară în orice fel de grup.

Este o povestire de care se poate bucura oricine și care furnizează în același timp îndrumări neprețuite pentru o lume care se mișcă din ce în ce mai repede.